Услуги

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ - проектиране

При избора на проекираща организация за обърнете внимание на:

Наличие на съответната квалификация и образование
Наличие на опит в областта
Техническо оборудване
Достъпност на информация за преходни проекти

ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ - изграждане

Спецификата на работите по изграждането на една градина изискват специални познания, на които единствено тесните специалисти могат да дадат отговор и съвет. Честите въпроси са - Каква почва е подходяща за затревяване? А каква за засаждане на дървета и храсти? За зеленчукова градина? Кои растения изискват кисела почва и кои не? И наистина има разлика за всеки един случай. Освен това е важно и каква е същаствуващата основа.

ГРАДИНИ - поддръжка

Грижата за градината не приключва с нейното изграждане. Тя расте и се развива, разкривайки все повече своята красота. Затова, за да се получи перфектната градина са необходими професионални грижи, както и специална подготовка на градинаря за изискванията на отделните растения, специализирана техника и инструментариум за отделните дейности по подддръжка. Това е особено важно през първия сезон. Грижата за съвременната градина изисква много време, стил и специални познания, особено за участъците където са използвани широк асортимент растения - скални кътове, цветни групи, водни площи и растения и др.

Интериорно озеленяване  

Вечнозеленият ъгъл на живата природа.

Той позволява да разширим живото пространство и да се приближим до природата неизлизайки от дома по всяко време на годината.Като правило това е неголямо пространство, появяващо се по архитектурен замисъл или естествено продължение на основното строителство, или отделно помещение, в което са създадени комфортни условия за растежа и развитеието на растителността по всяко време на годината.

ЦВЕТЯ - аранжиране

Ако Вие отрежете цвете или зеленина от Вашата градина и ги поставете във ваза или друг съд, Вие вече имате цветна аранжировка. Изкуството за подреждане на цвета е умението да се покаже тяхната естествена красота. Аранжирането на цветя се състои от много елементи - линия, форма, цветове, количество, които трябва да бъдат хармонично свързани.

ДЕКОРАЦИИ

Ние претворяване всяка ваша идея за декорация на офис, заведение, хотел, къща. Изработваме и реализираме проекти за щандове, представяния,  събития. Екипът ни е от млади креативни архитекти и дизайнери. Работим само с естествени материали. Потърсете ни!